Her er Båsum Boring AS

samlet

Narve Båsum startet i 1952 med boring etter vann med linstøt boremaskin, som hadde en kapasitet på inntil seks meter pr dag . I alle år siden starten har Båsum Boring skaffet drikkevann til hus og hytter. Dette er fremdeles en viktig del av vår virksomhet.

Gjennomboring i fjell, 600 meters strekk.

Gjennomboring i fjell, 600 meters strekk.

Med over 60 år i bransjen har Båsum Boring as den kunnskap og erfaring som sikrer den optimale og økonomiske løsninger i beste kvalitet inne våre fagområder.

Med 18 rigger i drift og nødvendig tilleggsutstyr, sikrer vi at oppdragene blir utført i henhold til de avtaler som inngås.

Vi anser oss som ledende i Norge innen store og små anlegg for:

  • Vannbrønner/vannforsyningsanlegg
  • Energiboring/komplette energilagre i fjell
  • Termisk responstest/energiberegning
  • Fundamentering/stålkjernepeler/mofixfundamenter
  • Gjennomboring/mikrotunnelling for VA ledninger (NoDig)
  • Utblokking/rehabilitering, utskifting av rør uten graving.(NoDig )
  • Montasje av komplette energianlegg/røranlegg med kjøleveske frem til teknisk rom.

Over hele landet

Båsums første rigg for vannbrønner står nå på utstilling ved vårt hovedkontor, men riggen er fortsatt «kjørbar». Brønnboring anno 1952

Vi betjener i hovedsak Oslofjordregionen, det indre Østlandet, Møre-kysten, Trøndelag og Nord-Norge.

Firmaet har sentral godkjenning på de aktuelle områdene. Vår organisasjon på ca. 50 medarbeidere, lokalisert til Krøderen og Trøndelag, står klare til å løse små og store oppdrag på en rask og betryggende måte for deg.

Forhandler
Båsum Boring AS er også forhandler/leverandør av produkter som pumpeanlegg, varmepumperør, PE rør og deler, samlestokker/kummer, brønntetninger, DEBE lokk. Videre er vi distributør av kjølevæsker som etanoler og glykoler; HX 35 og HX 95, MEG 5 og MPG.

Vi lever av tilfredse kunder, og oppgir gjerne referanser.  Vår erfaring er at èn fornøyd kunde gir oss ti nye kunder.

Bildet: Båsums første rigg for vannbrønner står nå på utstilling ved vårt hovedkontor, men riggen er fortsatt «kjørbar». Brønnboring anno 1952