Trond Båsum får besøk av flere medarbeidere på standen i hall D torsdag og fredag, og håper på mange besøkende. Foto: Odd Borgestrand

VVS dagene: Vi møtes på D05-26

VVS-Dagene på Lillestrøm er Norges største VVS-messe, med utstillere og besøkende fra hele Europa. Medarbeidere fra Båsum Boring AS og Båsum Boring Trøndelag AS kan du treffe i Hall D, stand 05-26.

VVS-Dagene på Lillestrøm er Norges største VVS-messe, med utstillere og besøkende fra hele Europa. Medarbeidere fra Båsum Boring AS og Båsum Boring Trøndelag AS kan du treffe i Hall D, stand 05-26.

Her vil vi ta imot alle som vil vite mer om boring både i offentlig og privat sektor, opplyser de daglige lederne Trond Båsum og Hilde Anita Grandetrø. VVS-dagene er Skandinavias største fagmesse innen VVS-teknikk og arrangeres i regi av VVS-foreningen på Norges Varemesse i Lillestrøm.
Messen samler i år over 200 utstillere som sammen med oss ønsker alle besøkende hjertelig velkommen! Det er gratis inngang.

God åpningsdag
2455 besøkte VVS-dagene under messens åpningsdag, viser tall fra Norges Varemesse. Det er en økning på drøyt 500 sammenlignet med 2014, og arrangørene er godt fornøyd med dette.  VVS foreningen håper å tangere rekordåret 2008 da nærmere 11.000 besøkte messa. Til orientering går alle tog fra Oslo S til Lillestrøm som normalt, så her er det bare å henge seg på, sier Trond Båsum.
Torsdag og fredag er messa åpen fra kl. 09.00-17.00.

Hvorfor besøke VVS-dagene?
Arrangørene mener VVS dagene er viktig for det er på Lillestrøm alle de viktige aktørene i bransjen er samlet, både leverandører, organisasjoner og samarbeidspartnere!
Dette er stedet for vedlikehold av eksisterende forretningskontakter og for å knytte nye relasjoner
VVS dagene er også stedet for å bygge nettverk i formelt og uformelt samvær med kolleger
Her får besøkende innsikt i ny miljøteknologi og nye krav som stilles til bransjen.
Båsums representanter vil svare på alle relevante spørsmål under årets VVS dager. Dette er en fagmesse vi setter pris på, sier Trond Båsum.