Trond Båsum ønsker alle velkommen til standen under VVS dagene på Lillestrøm. Adressen er hall D, stand 05-18

VVS-dagene i gang på Lillestrøm

22.10.14 Norges største og viktigste møteplass for vvs-bransjen – VVS-dagene 2014 i Norges Varemesse i Lillestrøm åpnet i dag, og blant de 217 utstillerne er også Båsum Boring. Du finner daglig leder Trond Båsum og hans kolleger i hall D, stand 05-18.

Åpningsdagen var som vanlig en forholdsvis rolig dag, men Trond Båsum fikk besøk av flere konsulenter som gjerne vil snakke med ham om både blokking og energibrønner.

Det er konsulenter som er hovedmålgruppa sammen med rørleggere på en fagmesse som VVS-dagene, sier Trond Båsum. Energiprosjekter og energibrønner dominerer da også Båsum-standen på Lillestrøm disse dagene, og grunnen til dette er selvsagt at det handler mye om energi på VVS-dagene.

Båsum ønsker alle velkommen
innom standen på D05-18. Alle som vil ha eksperthjelp om utblokking, gjennomboring og energibrønner er selvsagt hjertelig velkommen, understreker Trond Båsum. Under VVS-dagene er tusenvis av dyktige og engasjerte fagfolk ventet til årets happening i vvs-bransjen, onsdag, torsdag og fredag denne uken. Vi må helt tilbake til toppåret 2008 for å finne en større utgave av VVS-dagene enn årets versjon, forteller messedirektør Hanne Ninnia T Gjerde.

VVS-dagene ble arrangert for første gang i 1982
og er i dag Skandinavias største fagmesse innenfor sitt fagfelt. Mange av våre utstillere har vært med siden starten og enda flere har kommet til underveis. Vi er utrolig stolte og glade over å kunne si at vi virkelig er den største og ikke minst viktigste møteplassen for vvs-bransjen og alle innenfor byggebransjen som er opptatt av energi og miljø i bygg, fortsetter Gjerde.

Hun lover de som deltar på VVS-dagene en bred og mangfoldig utstilling, og en rekke messetilbud. Vi har utstillere i alle kategorier; Varme, ventilasjon, sanitær, systemleverandører, billeverandører og verktøy for å nevne noen. Mange kommer i år med nye produkter og vi skal ha flere lanseringer på årets messe. I tillegg er det mange nyetablerte selskaper som deltar for første gang i år og som bruker messen til å bli kjent i markedet, sier messedirektøren.

I tillegg til utstillingen
som i år fyller to haller i Norges Varemesse, har arrangøren satt sammen et rekordstort seminarprogram. Hele 70 seminarer avvikles under årets messe.

I år gir vi deltakerne mulighet til å velge og vrake, man betaler kun 990 kroner og så kan man gå på så mange foredrag man vil.  Vi har mange forhåndspåmeldte, men det vil også være mulig Arrangørene er nok noe skuffet over at billettsalget til bransjefesten på Rockefeller onsdag kveld ikke har gått helt etter forventningene. Drøyt 400 deltakere er bare halvparten av festen for to år siden, men det ser ut til at mange deltar på private fester eller rett og slett tar en rolig kveld fordi det er anstrengende dager på utstillingen.

Torsdag holder messen åpent fra kl.10-18, fredag kl.09-17. Det er gratis for alle å delta på VVS-dagene.