Møt oss på Miljø & Teknikk

Miljø & Teknikk 2016 arrangeres på Telenor Arena 19.-21-april. Du kan møte oss i Båsum Boring AS på stand nr 184.

Det blir tre dager med tettpakket program når Norsk Kommunalteknisk Forening og KS bedrift i samarbeid med en rekke faglige og ideelle foreninger inviterer til Miljø & Teknikk 2016 på Telenor Arena 19.-21-april.  Du kan møte oss i Båsum Boring AS på stand nr 184.

Båsum vil gjennomføre Speed-dater alle dager med tema NoDig, og det er bare å stikke innom standen for en avtale, sier avdelingsleder Dag Espen Båsum.
Messen Miljø & Teknikk er den eneste i sitt slag i Norge som omfatter all lokal infrastruktur.

I tillegg til en utstilling med drøyt 120 utstillere er det en rekke faglige og sosiale aktiviteter med seminarer, konkurranser og underholdning. Messen dekker disse fagområdene: Avfall og gjenvinning, Forvaltning, drift og vedlikehold av bygg og eiendom, Plan- og byggesak, Brann, sikkerhet og beredskap, IT, kart og geodata, Utemiljø, veg, trafikk, parker, idretts- og grøntanlegg og Vannforsyning og avløp.

Utstillingen tar mål av seg
til å være en faglig nødvendighet og møteplass for alle leverandører og innkjøpere i kommunaltekniske virksomheter. I Telenor Arena treffer utstillerne ulike aktører i de kommunaltekniske virksomhetene og private bedrifter som arbeider med tjenesteproduksjon i kommunene. Besøkende får se og demonstrert nytt utstyr og nye produkter i en hyggelig atmosfære, mener prosjektleder Morten Vinje.

Det er 50 år siden
messen ble arrangert første gang, og årets utgave blir den 21. i rekken.
Det blir holdt 94 forskjellige presentasjoner gjennom de tre messedagene, samtlige er åpne og dette er gratis arrangementer.

–Årets messedager har et bredere program enn noen gang, forteller Torbjørn Vinje, prosjektleder for messen.
De senere årene har Miljø&Teknikk vært arrangert hvert tredje år. I 2013, kom det i overkant av 5000 besøkende og det var 175 utstillere. Vinje tror og håper på drøyt 6.000 besøkende denne gang.