Trond Båsum og han kolleger hadde god pågang og mange nyttige samtaler under årets VVS dager.

Nesten 10.000 på VVS dagene 2014

24.10.14: Totalt 9894 besøkte VVS-dagene 2014. For to år siden deltok til sammen 9600 på VVS-dagene. Direktør for VVS-dagene, Hanne Ninnia Teigen Gjerde, er svært godt fornøyd med deltaker-tallet.

Båsum Boring deltok denne gang på det som karakteriseres som Norges største og viktigste møteplass for vvs-bransjen. VVS dagene ble arrangert onsdag, torsdag og fredag denne uken. Hele 218 utstillere deltok på messen, mot 212 i 2012.

Det er alltid konsulenter som er hovedmålgruppa sammen med rørleggere på en fagmesse som VVS-dagene, sa Trond Båsum ved starten av messa, og fagfolkene kom for å få svar på spørsmål som dreide seg om energiprosjekter og energibrønner. Dette temaet dominere da også Båsum-standen på Lillestrøm disse dagene, og grunnen til dette er selvsagt at det handler mye om energi på VVS-dagene.

Alle som ønsket eksperthjelp om utblokking, gjennomboring og energibrønner ble godt mottatt av medarbeiderne fra Båsum som stilte opp på messa.

Fornøyde arrangører
Det er gledelig at flere utstillere har kommet inn, og dette har selvsagt også påvirket besøkstallet. Vi er godt fornøyd med tallene, spesielt tatt i betraktning at noen få, men store aktører ikke kunne delta i år, sier direktør for VVS-dagene, Hanne Ninnia Teigen Gjerde.

Totalt 9894 besøkte VVS-dagene 2014. I 2012 deltok til sammen 9600 på VVS-dagene. Det er en liten økning målt mot messen i 2012 og det beviser at VVS-dagene fortsatt har en sterk posisjon i markedet, understreker Teigen Gjerde. Arrangøren er allerede i gang med planleggingen av VVS-dagene 2016. Årets messe har gitt oss et veldig godt grunnlag å bygge videre på, sier hun.

Vi legger til at det var jevnt trykk med fagfolk som kom innom standen til Båsum alle tre dagene på. Det var noe stille den første dagen, men dette tok seg kraftig opp de to siste dagene, opplyser Trond Båsum.

Antall besøkende pr. dag: Onsdag: 1951, Torsdag: 3781, Fredag:  4162. Totalt: 9894