Bildet: På Høvik i Bærum kommune utenfor Oslo gjennomførte Båsum Boring AS  utblokking av en AF-ledning og inntrekking av to nye rør, for overvann og spillvann i dimensjoner på henholdsvis 200 og  355 mm.

Ledig stilling som boreoperatør

Vi styrker bemanningen. Søker NoDig boreoperatør.

Vi er i vekst med økende oppdragsmengde og med flere nye og spennende satsningsområder.

For å håndtere dette og videre befeste vår markedsposisjon som en av landets ledende og foretrukne entreprenør vil vi nå styrke vår organisasjon med flere operatører.

Båsum Boring har over 70 år i bransjen og vi har opparbeidet oss stor kompetanse innen spesielt disse fagfeltene:

  • Vann og energibrønner – utførelse som UE eller HE med montering av komplette energilagre
  • NoDig løsninger – utførelse som UE og HE innfor fagfeltet

Våre kunder er både offentlige, profesjonelle og private.

Vi ønsker å styrke vår bemanning og søker etter boreoperatør innfor teknikken NoDig som er på jakt etter en spennende og innholdsrik hverdag. Det mange av våre operatører trekker frem som positive nøkkelord for stillingen er: Ingen dag er lik, frihet under ansvar, godt arbeidsmiljø og faglig kompetanse.

Hverdag med makker

Som operatør i Båsum vil du jobbe sammen med en makker. Det er dere to som drifter et riggoppsett som ofte inneholder rigg, kompressor, lastebil og bil. Det er dere som utfører daglig vedlikehold av utstyret, samt står for driften av jobben ute på de enkelte anleggsplassene. Det er dere som er kontaktleddet mot kundene våre og støtte apparatet vårt. Som boreoperatør vil du jobbe ute på anlegg i ulike skiftordninger.

Er du en samarbeidsorientert, ansvarsbevisst, utadvendt og selvstendig person, så er dette en jobb du vil trives i.

Om Båsum Boring

Båsum Boring as er en del av Veidekke gruppen og er en betydelig aktør innenfor alle typer boreoppdrag og No Dig løsninger i Norge.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i et engasjert og uformelt miljø med korte beslutningslinjer og høyt tempo. Det stilles store krav til kvalitet, pålitelighet og gjennomføringsevne.

Vi er 52 ansatte i selskapet, og opererer rundt 25 anleggsmaskiner. Vi utfører et vidt spenn av oppdrag rundt om i hele landet. Vi kan ta på oss oppdrag som totalentreprenør, hovedentreprenør, samspillkontrakter og underentreprenør innenfor de fleste spesialoppdrag.