Vi søker prosjektleder og operatører

Det er nå flere ledige stillinger i Båsum Boring. Dette er stillinger vi håper å få besatt så snart som mulig. Båsum Boring tilbyr gode betingelser, så ikke nøl med å klikke deg inn på de to annonsene du finner nederst i artikkelen.

Kan du tenke deg å bli en av våre prosjektledere?
Arbeidssted er på Slettemoen industriområde ved Krøderen. Ønskede kvalifikasjoner er relevant utdanning med Fagskole eller Ingeniørutdannelse. Det er en fordel med utdannelse i geologi. Relevant praksis, fortrinnsvis fra bygg og anlegg er også viktig. Båsum Boring legger vekt på et godt arbeidsmiljø, og dersom du ønsker jobb hos oss må du være både samarbeidsorientert og utadvendt. Det vil bli gitt opplæring av erfarne personell i trivelig miljø.

Båsum Boring søker også etter boreoperatører
Forretningsadressen er på Slettemoen industriområde ved Krøderen. Vi ønsker å besette en stilling som operatør innen:  – Fundamentering – Vann og Energibrønner – Gjennomboring – Utblokking   og annet relevant arbeide i våre segmenter.
Ønskede kvalifikasjoner for våre nye boreoperatører er førerkort i kl. CE, relevant praksis, fortrinnsvis fra bygg og anlegg. Det er også ønskelig med ADK 1 og at du er samarbeidsorientert, utadvendt og selvstendig.

Her finner du stillingsannonsene, og merk at søknadsfristen er 15.august.

Søker Boreoperatører 2019

Søker Prosjektleder 2019